Spende 15. September, 2024 – 1. Oktober, 2024 Über Spenden

Tanuljuk meg a PHP5 használatát 24 óra alatt

  • Main
  • Tanuljuk meg a PHP5 használatát 24 óra...

Tanuljuk meg a PHP5 használatát 24 óra alatt

Matt Zandstra
Wie gefällt Ihnen dieses Buch?
Wie ist die Qualität der Datei?
Herunterladen Sie das Buch, um Ihre Qualität zu bewerten
Wie ist die Qualität der heruntergeladenen Dateien?
A PHP napjaink talán legnépszerűbb webes szkriptnyelve, s mint ilyen, folyamatosan fejlődik. Előző, 4-es változata óta számos új nyelvi elem tűnt fel, megjelentek az objektumok, illetve megváltozott néhány már meglévő szolgáltatás.
A Tanuljuk meg a PHP5 használatát 24 óra alatt című könyv a legújabb változatra támaszkodva mutatja be a nyelv alapjait és használatát. Feltételezi ugyan a web és a HTML nyelv alapszintű ismeretét, illetve előfordulnak benne SQL adatbázisokat használó példák, általános programozási ismeretek meglétét azonban nem követeli meg az olvasótól. Az első néhány fejezet a nyelvi elemek tárgyalása során ezt az esetleg meglevő hiányosságot is pótolja, beleértve az objektumközpontú programozás alapjait is. Ez egyben külön erénye is mind a könyvnek, mind szerzőjének, hiszen nem pusztán a PHP nyelvet igyekszik megtanítani, hanem kiváló alapot ad egyfajta általános programozói szemlélet a kialakításához is.
Ajánljuk e kötetet mindazoknak, akik hobbi gyanánt, számítástechnikai tanulmányaik kiegészítéseként, vagy mindennapi munkájukkal kapcsolatban most ismerkednek a dinamikus weblapok készítésével.
Jahr:
2005
Verlag:
KISKAPU KIADÓ
Sprache:
hungarian
ISBN 10:
9639301868
ISBN 13:
9789639301863
Datei:
PDF, 112.57 MB
IPFS:
CID , CID Blake2b
hungarian, 2005
Online lesen
Die Konvertierung in ist im Gange
Die Konvertierung in ist fehlgeschlagen

Am meisten angefragte Begriffe